MAART 2018

Deze lowseats op een supermooie locatie sinds dit voorjaar op het terras van Pannenkoekenhuis Huis ten Bosch in Chaam. Hopelijk veel lekker loungeweer om te borrelen of te happen hier!

 

DECEMBER 2017

De beste van Brabant wil natuurlijk alleen maar Brabants beste seats voor in de Vrijmibo Aprés Skibar ;) Deze mochten wij 'toevallig' leveren op de dag dat ze met dit mooie bericht in BN DeStem stonden.


NOVEMBER 2017

Deze set is custom made gemaakt om in de ontvangsteruimte van het hoofdkantoor van Valvoline Nederland te komen staan.

 Deze maand is onze eindejaars-aktie ingegaan en krijg je op alle SEATS t/m 15 december a.s. 20% KORTING !!

 

 

SEPTEMBER 2017

Vorige maand moesten we het nog geheim houden, maar Gevat heeft de locatie, seat en 'barrels' mogen hosten voor de cover van het nieuwe boek van 'Barrel'. Het boek wordt officieel gepresenteerd a.s. 8 oktober in 'de professor' te Apeldoorn. Wij vinden het resultaat van de cover helemaal tof en zijn natuurlijk trots om hieraan bijgedragen te hebben en zo opeens in de boekhandels te mogen liggen!

 

Sinds begin september zijn o.a. onze seats weer verkrijgen bij Roestwonen op hun loodsverkoop locatie op de Dorstseweg 20 unit 14 in Bavel. Let wel op de aangegeven openingstijden!

 

AUGUSTUS 2017

26 en 27 Augustus was weer een meer dan geslaagde editie van the Beach Bum Bonanza op het haveneiland in Breda. Custom cars, hotrods, longriders, optredens van diverse bandjes en leuke stands incl. die van Gevat uiteraard! Wat ons betreft; Tot volgend jaar! 

 

JUNI 2017

Zondag 4 juni j.l. waren wij wederom aanwezig bij de Swan Market. Deze keer in Den Haag op de leuke locatie op het kerkplein in Den Haag.

 

MEI 2017

Eind mei passende seats mogen maken voor in de studio van DJ Funkerman. Superleuk om te hebben mogen doen en best cool erbij geworden al zeggen we het zelf :)

 

APRIL 2017

Gevat is nu ook te vinden op Instagram. Je kan ons vinden en volgen onder @gevat_vaten

 

De eerste ed. van de Hofbogen Designer Market in Rotterdam was zeer geslaagd en wie weet tot de volgende in Augustus

 

Wederom op een geslaagde editie van de Swan Market gestaan afgelopen zondag 9 april op de Vredenburg te Utrecht!

 

MAART 2017

De Formule 1 heeft ons natuurlijk ook supersnel gespot! We staan in editie 3 en liggen vanaf donderdag 9 maart in de winkel. 

 

FEBRUARI 2017

 

Vanaf donderdag 16 februari ligt de nieuwe Top Gear in de winkel. Speciaal is de kleur van de cover auto aangepast op de maart editie voor onze 'Coolstuff' Gevat seat! ; )

 

dinsdag 7 februari 2017 en we worden wakker met een mooi en vooral ook groot artikel in BN DeStem!

http://www.bndestem.nl/regio/breda/een-ulvenhouts-olievat-als-ruige-zetel-1.6885992

 

Begin februari een 'Stig'snelle levering van deze Total seat gedaan voor op de mooie redactie van Top Gear Nederland in A'dam. Later in Februari meer Top Gear nieuws...

 

JANUARI 2017

 

BELANGRIJK OM TE WETEN!! :

Blue Monday deze maand heeft ons weer extra aan het vooruit denken gezet aan het hopelijk al zonnige voorjaar en de zomer... Bedenk alvast of je onze seats in je tuin wil hebben komend seizoen. We hebben ze namelijk niet ten alle tijde op voorraad staan. Om ze op tijd te hebben, zodat je er vanaf de eerste zonnestralen plezier van kan hebben graag op tijd bespreken en bestellen!!!

 

DECEMBER 2016 

 

 20 december j.l. hebben we i.v.m. de 3FM Serious Request actie; 'Laat ze niet stikken' een thuis optreden gehad van Blaudzun. Het was n.a.v. de surprise request, dat hij als complete verrassing het aangevraagde nummer 'Flame on my Head' kwam spelen. Vervolgens heeft Blaudzun voor de veiling voor Serious Request dit jaar een Castrol Seat van Gevat gesigneerd en en is deze voor het bedrag van 500 euro op 2e kerstadag geveild.

 

Zondag 18 december 2016 stond Gevat op de kerst editie van de gezellig drukke Swan Market aan de Spoorzone in Tilburg.

 

Begin december aan een gezellige en geslaagde eerste editie van de Tupperwareavond voor mannen in Zundert deel mogen nemen.

 

NOVEMBER 2016

 

Deze maand is bekend geworden dat wij op 10 december aanstaande op het nieuwe evenement 'Tupperware avond voor mannen' in Zundert zullen staan.

 

OKTOBER 2016

Bij Barbier Kurt in Zundert staat deze Gevat seat momenteel geëtaleerd. Je kan hier een indruk krijgen van onze seats, passen, zitten en eventueel ook kopen uiteraard.


Dit zijn de winnaars geworden van de 'like, deel & win' actie op Facebook n.a.v. de opening van onze website.
De keuze was gevallen op de Texaco seat t.w.v. 165 euro en mochten zij mee naar huis nemen.